Over Budget Hoveniers

Geschiedenis

In 1989 werd de basis gelegd van ons bedrijf. Met een opleiding en enkele jaren praktijkervaring op zak besloot Jan Jolliffe om een eigen hoveniersbedrijf op te richten. Zodoende schreef hij zich in als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel. Al gauw bleek het werkaanbod de mankracht te overtreffen waardoor er behoefte was aan extra personeel. Het duurde dan ook niet lang voor het eerste personeelslid werd aangenomen waardoor de groei van het bedrijf kon worden voortgezet.

In 2006 kwam er versterking van het team in de vorm van zijn zoon Joy.

Ons machinepark is door de jaren heen gegroeid, verbeterd en milieuvriendelijker geworden. Dit draagt een flink steentje bij aan het gewenste eindresultaat en maakt het werken des te plezieriger. 

 

Vandaag de dag

Op dit moment bestaat ons bedrijf uit drie personen, te weten: Jan Jolliffe, Joy Jolliffe en Gert-Jan van der Vliet. Ons klantenbestand bestaat uit een mooie mix van particuliere - en bedrijfstuinen. Door klein te blijven kunnen wij aan elke klant de service en klantvriendelijkheid bieden die nodig is. Ons motto is om goed werk te leveren tegen een redelijke prijs en daar werken wij iedere dag weer hard aan.

 

En in de toekomst ?

Wij streven er naar om de kwaliteit van ons werk doorlopend te verbeteren. Dit wordt gedaan door het volgen van cursussen en het constant upgraden van het machinepark. Jan zal in de toekomst gaan afbouwen maar wil zo lang mogelijk onderdeel blijven van het bedrijf.
Milieu is een steeds belangrijker punt geworden in onze branche. In de komende jaren zal er naar verwachting nog een hoop veranderen in de regelgeving met betrekking tot bestrijdingsmiddelen en uitstoot van machines. Wij proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen in het belang van de natuur en het welzijn van omstanders en onszelf.